Püssirohukeldri tegevjuht Janis Jaomaa lubab, et pärast söögikoha ülevõtmist parandavad nad nii teenindust kui menüüd. «Need on pisiasjad, millest kõik alguse saab, kuid on siin vahepeal lonkama jäänud,» ütles ta.
Püssirohukeldri tegevjuht Janis Jaomaa lubab, et pärast söögikoha ülevõtmist parandavad nad nii teenindust kui menüüd. «Need on pisiasjad, millest kõik alguse saab, kuid on siin vahepeal lonkama jäänud,» ütles ta. Foto: Sille Annuk

Üle kümne aasta Tartus Püssirohukeldrit ja Zum Zumi ning Pärnus Kuursaali pidanud ärimees Rein Kilk on otsustanud restoraniärist eemale tõmbuda ning AS Pere Restoranid annab söögikohtade majandamise üle uutele firmadele.

Kommentaarid
Copy