Firma ümber pööranud iduettevõtja: see oli parim otsus! (1)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Karoli Hindriksi juhitud Jobbaticali toimimise eelduseks on avatud maailm, kus piirid on lahti ja inimesed saavad vabalt liikuda. Seetõttu on koroonakriis pannud neile kõva põntsu.
Karoli Hindriksi juhitud Jobbaticali toimimise eelduseks on avatud maailm, kus piirid on lahti ja inimesed saavad vabalt liikuda. Seetõttu on koroonakriis pannud neile kõva põntsu. Foto: Sander Ilvest

Uue ärisuuna võtnud Jobbatical kaasas keerulisel ajal investoritelt 2,6 miljonit eurot, mis on üks suuremaid summasid, mida Eesti idud on koroonakriisi ajal saanud. 

Eelmisel suvel otsustas Karoli Hindriks, et pöörab viis aastat ühte rada käinud idufirmal otsa ümber ja hakkab teises suunas minema. Ehkki praegu sõidavad nad justkui Ameerika mägedel, oli otsus Hindriksi sõnul ainuõige.

2014. aastal loodud Jobbaticali algne idee oli pakkuda töötajate ja töökohtade vahendamise teenust, aidates eelkõige rahvusvahelistel tehnoloogiafirmadel leida töötajaid ja vastupidi. «Aastatega vahendasime 53 riigi töötajaid 37 riiki,» meenutas Hindriks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles