Pensionäri ebaseaduslik elutöö läheb haamri alla (17)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Maja taga puu otsas on korralik mängumaja koos liugteega. Need on mõeldud Grigori üheksale lapselapsele ja nende sõpradele.
Maja taga puu otsas on korralik mängumaja koos liugteega. Need on mõeldud Grigori üheksale lapselapsele ja nende sõpradele. Foto: Kuvatõmmis

Eelmisel nädalal kirjutas Postimees krundianastajast, kes on Tallinnas Veskimetsas enda valdusse võtnud suure tüki riigimaad ja toimetab seal juba aastaid rahumeeli. Tänu munitsipaalpolitseile õnnestus nüüd omavolilise maakasutaja isikust üht-teist teada saada.

Mupo peainspektor Talehh Gusseinov sattus Veskilise 4 majapidamist kontrollima siis, kui sealne asukas oli kohal. Kuna maa omandiküsimused ei kuulu munitsipaalpolitsei pädevusse, anti maakasutajale esialgu suuline korraldus likvideerida maatüki kergliiklusteepoolses servas olev sõnnikuhunnik, mille peremees oli alles eelmisel nädalal kohale vedanud, ning hoolitseda kogu aiaga piiratud ala heakorra eest.

Nagu mupo välja selgitas, tegutseb riigimaal 76-aastane pensionär Grigori ning seda maad olevat ta kasutanud juba 30 aastat. Oma selgitustes rõhutas Grigori, et kunagi 1990. aastate alguses olevat talle Vabaduse väljakul asuvast suurest majast selle maa kasutamiseks luba antud.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles