FOTOD ⟩ Spordibrändi väljamüügi järjekord ulatus meetreid uksest välja (2)

Postimees
Copy

A. H. Tammsaare teel asuvad nii Adidase kui ka Nike brändide väljamüügipoed. Nike kauplusel oli laupäeval nii palju huvilisi, et järjekord kulges üle terve parkla. 

Adidase kaupluse uksel olnud allahindluse reklaam inimesi järjekorda seisma ei meelitanud ja suurem mass ootas hoopis Nike kauplusesse sisse pääsemist. Nike kauplusel ei olnud ühtegi allahindlust reklaamivat silti. 

Lisainfot poe ja selle eripakkumiste kohta on minimaalselt. Kaupluse uksel olev silt palub inimestel kinni pidada 2+2 reeglitest.  

Pood ise kommenteeris, et järjekord tekkis külastajate arvu piiramise tõttu. «Järjekorrad Nike Outletis on põhjustatud olukorrast, et piirame inimeste arvu poe pinnal, et tagada kõigi jaoks turvaline ostlemiskeskkond. Hea meel on tõdeda, et inimesed on kannatlikud ja ootavad oma korda poodi sisenemisel,» kommenteeris Triin Kunart, Jalajälg AS Baltikumi jaemüügijuht.

Kaubanduskeskused avatakse esmaspäevast ning esialgu ei osata prognoosida, kui suure massi ostlejaid avamine kohale võiks meelitada. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles