2011. aastal suusaliidust lahkunud Jüri Järv: minuta oli lihtsam edasi minna

Priit Pullerits
Copy
Eelmise nädala reede oli Jüri Järvele viimane tööpäev Tallinna Sparta spordiklubi tegevjuhina. Aga sportlik vorm on tal endiselt hea, lubades Järve hinnangul konkureerida mitmevõistluses omaealiste hulgas Euroopa parimatega.
Eelmise nädala reede oli Jüri Järvele viimane tööpäev Tallinna Sparta spordiklubi tegevjuhina. Aga sportlik vorm on tal endiselt hea, lubades Järve hinnangul konkureerida mitmevõistluses omaealiste hulgas Euroopa parimatega. Foto: Tairo Lutter

Kauaaegne Eesti Suusaliidu peasekretär Jüri Järv (45), kes lõppeva kümnendi algul sattus kõneisikuna eesliinile Andrus Veerpalu dopinguskandaalis, on eelmisest nädalast taas vaba mees, ühtlasi koroonaviiruse ohver. Usutluses Postimehele rääkis ta Eesti spordi käesoleva sajandi vapustavaimast sündmusest, samuti spordiklubide nutusest seisust.

Seega, kuigi teadsite, et A-proov on positiivne, rääkisite ikkagi, et positiivset proovi pole. Järelikult mingi sisendi pidite Alaverilt ikkagi saama?

Proov ei ole positiivne, kui B-proov pole seda kinnitanud. Kui B-proov on negatiivne, muutub ka A-proov kehtetuks. Me lähtusime sellest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles