Prokuratuur taotleb mehe tapnud kaksikute vahistamist (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy

Teisipäeva õhtul 59-aastast meest tulistanud mehed peeti kinni ning nüüd taotleb prokuratuur nende vahistamist. 

Teade tulistamisest laekus politseile teisipäeval kell 18.11. Väljakutse peale käivitati operatsioon, millesse kaasati lähedal asunud patrullekipaažid, kiirreageerijad ning eriüksus K-komando. Kuna korrakaitsjatel polnud teada, mis olukord talumajas valitseb, suleti esmalt kõik ümbritsevad teed ja ligipääsud, et vältida ohtu teistele inimestele. Politseinikud leidsid sealt eest 59-aastase mehe, keda oli tulistatud jahirelvast ja kes suri sündmuskohal.

Lõuna Ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Kairi Kaldoja ütles, et 59-aastase mehe tapmises on kahtlustatavatena kinni peetud kaks 53-aastast meest ning prokurör taotleb hetkel kogutud info pinnalt kohtult ka kahtlustatavate vahistamist. «Tegemist on kaksikvendadega, kellest ühele kuulus esialgsetel andmetel ka relv millest tulistati,» lausus Kaldoja. 

Juhtivprokurör selgitas, et politseile teatas sündmusest ühe kahtlustatava lähedane. «Seda aga, mis täpselt niivõrd traagilise sündmuseni viis, mis seosed meestel omavahel olid või milline roll oli sündmuses kummalgi kahtlustataval, on veel vara öelda,» lausus Kaldoja.

Prokuratuur avaldab hukkunu lähedastele kaastunnet ja paneb kõikidele südamele, et alkohol ja tulirelvad tuleb hoida teineteisest nii kaugel kui võimalik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles