AirBaltic taasavab 18. mail neli otseliini Tallinnast

Postimees
Copy
Foto: Промо

Tänu Tallinna lennnujaama taasavamisele alustab airBaltic 18. maist lendude taasavamisega. Esialgu taastatakse Tallinnast neli otseliini.

 Tänu Tallinna lennnujaama taasavamisele, alustab airBaltic 18. maist lendude taasavamisega, taastades esialgu neli otseliini Eesti pealinnast.

AirBalticu juhatuse liikme Martin Gaussi sõnul keskendutakse ainult Airbus A220-300 opereerimisele.

Alates 18. maist airBaltic taaskäivitab otselennuliine Tallinnast Amsterdami, Oslosse ja Kopenhaagenisse, otselend Vilniusesse alustab tööd alates 25. maist. Lennufirma on valmis jätkama opereerimisega ka Riia lennujaamast, niipea kui  vastavad institutsioonid loa annavad.

Lendudega taasalustamisel varustatakse kõik reisijad näomaskide ja desinfitseerivate salvrätikutega. «Meie tegevus koroonakriisijärgsel ajal on kooskõlastatud vastavate regulatsioonidega ning me jätkame oma töös spetsiifiliste juhtnööride jälgimist,» lisas Gauss.

Täielik lennuplaan koos lennupiletitega on varsti saadaval airBalticu kodulehel. Lisaks kehtib ka täiendav pakkumine kõikidele uutele ja kuni 31. maini tehtud broneeringutele. Reisijad, kes teevad uue lennupileti broneeringu kuni 31. maini, saavad ühe kora tasuta muuta reisi toimumiskuupäeva. Lubatud on vaid üks kuupäevamuudatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles