Haabersti avas linnaosa mänguväljakud ja spordiplatsid (1)

Postimees
Copy
Andre Hanimägi mänguväljakule silti kleepimas.
Andre Hanimägi mänguväljakule silti kleepimas. Foto: Haabersti Linnaosa Valitsus

Haabersti linnaosavalitsuse tellimusel läbisid sel nädalal põhjaliku puhastuse 57 mänguväljakut, spordiplatsi ning koerte jalutusväljakut, seejärel eemaldati neilt kõigilt keelavad lindid ja sildid ning laupäevast tohib neid jälle kasutada.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et linnaosa mänguväljakud ja spordiplatsid on taas avatud ning ootavad kõiki huvilisi mängima ja sportima.

«Enne avamist lasi linnaosavalitsus põhjalikult pesuvahendiga puhastada kõik mänguväljakud, spordiplatsid kui ka koerte jalutusväljakud,» ütles Hanimägi. «Linnaosavalitsuse tellimusel käib hetkel veel mänguväljakutel liiva sõelumine, kuid ka need tööd saavad lähipäevadel lõpetatud.»

Järveotsa mänguväljak on taas avatud!
Järveotsa mänguväljak on taas avatud! Foto: Haabersti Linnaosa Valitsus

Vaatamata sellele, et kõik mänguväljakud ja spordiplatsid on linnaosas nüüd taas avatud, kutsus Hanimägi nende kasutamisel siiski hoidma omavahelist distantsi ning jälgima isiklikku kätehügieeni. Samuti tuletas linnaosavanem meelde, et haigena tuleb püsida kodus ning palus haigena linnaosa mänguväljakuid ja spordiplatse mitte külastada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles