Haaberstis leevendati lahutusekibedust sõnnikuhunnikuga (3)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Lahutatud mehe tellitud sõnnikuhunnik
Lahutatud mehe tellitud sõnnikuhunnik Foto: Mupo

Mupo Haabersti piirkonna inspektoritele laekus avaldus, mis iseenesest annab taas ettekujutuse sellest, kui laia ja keeruliste probleemide skaalaga tuleb korrakaitsjatel tegeleda.

«Haabersti ühes linnajaos elasid kaks naabrit rahumeelselt, kuni üks naabritest oma naisest lahutas. Kuna lahutatud naine töötas juba aastaid naabrimehe juures raamatupidajana, tuli lahutatud mehel soov naisele kätte maksta või muidu tema elu kibedaks teha. Ta helistas naabrile ja nõudis oma raamatupidajast eksabikaasa töölt vallandamist. Naaber puikles vastu – naine oli aastaid korrektselt tööd teinud ja mingeid probleeme temaga polnud esinenud. Nii ta naabri ebaviisakas toonis ja vormis esitatud nõudmisele ka vastas,» rääkis mupo pressiesindaja.

Ah, et ei näe probleemi, vihastas helistaja, kohe sa hakkad probleemi nägema! Läks ja tellis suure kalluritäie sõnnikut ning lasi selle naabri värava ette, keset ühiselt kasutatavat sõiduteed, kallata. Naaber oli nõutu ja helistas nõu saamiseks muposse. Kõne lõppedes aga tellis traktori ning lasi sõnniku oma aeda lükata. Hea kraam kulus tal oma aias kasvavate lilledele ja viljapuudele marjaks ära.

«Hetkel on vaikus majas ja ma loodan, et sellega asi ka piirdub,» ütles mupo Haabersti piirkonna peainspektor Talehh Gusseinov. «Imestama pani aga niivõrd operatiivne tegutsemine – esimesest kõnest ja lubadusest probleem tekitada, kuni selle hetkeni, et plats puhtaks sai, kulus vaid paar tundi. Kui meie inspektorid kohapeale olukorraga tutvuma läksid, oli idüll täielik – päike säras ja teel polnud kübetki mustust. Järelekontrolli teostanud inspektorid arvasid algul, et olid aadressiga eksinud,» rääkis peainspektor.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles