Pohlak: me ei alusta liiga vara

Copy
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.
Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. Foto: Madis Sinivee

Täna on päev, mil pärast üle kahe kuu pikkust pausi lükatakse Eestis spordielu taas käima. Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak rääkis Postimehe taskuhäälingus «Kehakultuur», kuidas alaliit kriisi ajal tegutses, mis ootab ees klubisid ja koondisi ning kuidas jõuti niikaugele, et meistriliiga saadakse käivitada just täna, kõigest teisel päeval pärast eriolukorra lõppemist riigis.

Tunnet, et alustatakse liiga vara, Pohlakul pole. «Kogu Premium liigaga seotud ring, mängijad, treenerid, kohtunikud, ametnikud on ära testitud. Tulemus: null nakatunut. Pean meie stardiplatvormi normaalseks ja on õiglane praegu alustada,» ütles Pohlak kindlalt.

«Ootusärevuse tekitab see, milline on mängijate valmisolek teistmoodi treenituse juures. Spetsiifilisi liigutusi on saadud ju teha alles 2. maist, et kuidas jalgpall taaskäivitub – mängutaseme, -tempo, palli liikumise kiiruse, potentsiaalsete vigastuste mõttes.»

Probleemi lõpust pole veel midagi teada

Milline on olnud jalgpalliliidu ja selle presidendi viimase kahe kuu elu? Pohlak märkis, et pärast mängude pausile panekut saadi strateegiavariandid paika umbes nädalaga. «Organisatsioon tuli ümber kujundada lähtuvalt sellest, kuidas võistlused võiksid edasi minna. Andsime liikmesklubidele võimalikult täpseid juhtnööre, kuidas selles olukorras edasi käituda, minna reaalsetelt treeningutelt üle virtuaalsetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles