FOTO: Postimees on Maarja Külas populaarne (1)

Postimees
Copy
SA Maarja Küla Tartu elanikud valmistasid Postimehes ilmunud materjalist eriolukorra lõppu tähistava teemapildi.
SA Maarja Küla Tartu elanikud valmistasid Postimehes ilmunud materjalist eriolukorra lõppu tähistava teemapildi. Foto: Ly Mikheim

Eriolukorra ajaks kehtestati erihoolekandeasutustele territooriumilt väljapoole liikumise keeld. Intellektipuudega täiskasvanutele rahuldavat ja mõtestatud igapäeva- ja tööelu pakkuva SA Maarja Küla Tartu kogukonna elanikud soovisid ajalehte lugeda, et siiski teada, mis toimub kogu riigis.

«Tellisime Postimehe, leht osutus väga populaarseks, loeti kõikjal: elutoas, söögitoas ja isegi õues. Kui leht oli läbi loetud, arutleti päevakajalistel teemadel ning tegevusjuhendajad pidid olema samuti kõigega kursis, et kaasa rääkida. Lõpuks otsustati eriolukord kokku võtta ühise kollaaži tegemisega. Helina eestvedamisel ja teiste toetusel ning abil valmis eriolukorra lõppu tähistav teemapilt, mida teiega jagame,» sõnas Maarja Küla juhataja Ly Mikheim.

SA Maarja Küla Tartu kogukonna elanike seas oli Postimees eriolukorra ajal tähtis infoallikas hoidmaks end kursis väjaspool hoolekandeasutust toimuvaga. 
SA Maarja Küla Tartu kogukonna elanike seas oli Postimees eriolukorra ajal tähtis infoallikas hoidmaks end kursis väjaspool hoolekandeasutust toimuvaga. Foto: Ly Mikheim
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles