Sõõrikuäriga alustamise raskeim osa oli ettevõtja Madis Alliku sõnul kõige parema sõõrikuretsepti leidmine, sest sõõrikute pärmitainas on nagu elav organism, mis võib ettearvamatult käituda ja kus iga väike nüanss võib lõpptulemust palju mõjutada.
Sõõrikuäriga alustamise raskeim osa oli ettevõtja Madis Alliku sõnul kõige parema sõõrikuretsepti leidmine, sest sõõrikute pärmitainas on nagu elav organism, mis võib ettearvamatult käituda ja kus iga väike nüanss võib lõpptulemust palju mõjutada. Foto: Margus Ansu

Sõõrikumeistrid avas oma sõõrikuäri 2009. aastal – ajal, kui söögikohad üksteise järel pankrotti läksid ja pank laenuküsija välja naeris. Ettevõtja Madis Allik aga tõestas, et kui jagub pühendumist, läheb äri ükskõik millisel ajal hästi. 

Kommentaarid
Copy