Otsepilt ⟩ Eksperdid ja visionäärid arutlevad konverentsil kriisijärgse maailma võimaluste üle

Copy
Foto: Tartu Ülikool

Tartu Ülikooli Delta keskuses toimub täna konverents «Kriisijärgne maailm», millel eksperdid, visionäärid ja teadlased arutlevad kriisijärgse maailma võimaluste üle. Postimees teeb üritusest otseülekande.

Osalejad püüavad lahti mõtestada püsivaid muutusi, mille kriis on kaasa toonud, ja arutlevad võimaluste üle, mis tekivad neist riigi, ettevõtte ja ka üksikisiku jaoks.

Päev on üles ehitatud telesaatelikus vormis ning seda saab interneti kaudu tasuta jälgida. Delta keskuses üles seatud neljast stuudiost kantakse interneti teel üle visioone ja mõtteid sellest, kuhu kriisijärgne maailm on liikumas ning millised uued võimalused tärkavad ettevõtluses ja majanduses, hariduses ja teaduses, riigivalitsemises, riikidevahelistes suhetes, tervishoius, linnastumises ja maaelus.

Üritusel astub üles hulk eksperte, visionääre, mõtlejaid ja teadlasi – teiste seas Urmas Varblane, Reet Aus, Tõnu Mertsina, Ardo Hansson, Hendrik Agur, Tarmo Jüristo, Kristjan Port, Priit Salumaa, Erik Puura, Kristjan Vassil, Rain Rannu, Andres Metspalu, Aune Valk, Andres Salumets, Garri Raagmaa, Raivo Vare, Kitty Kubo, Krista Fischer, Jaak Vilo, Raul Eamets ja Dan Bogdanov. Sissejuhatava ettekande murrangulistest trendidest maailmas teeb University College Londoni professor ja endine Briti innovatsioonifondi Nesta juht Geoff Mulgan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles