Mart Raudsaar: uus dimensioon ajakirjanduses (2)

Mart Raudsaar
, Postimehe peatoimetaja
Copy
Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar.
Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar. Foto: Mihkel Maripuu

Kaugel sellest, et võiksime enesekindlalt väita, nagu oleks kriis läbi. Aga ka kõige raskemal maratonirajal pakutakse kontrollpunktides jooke.

Korraks aega maha võtta ja hetkeks lootusrikkalt paremasse tulevikku vaadata soovib igaüks.

Täna ilmub Postimees taas paksema, 28-leheküljelisena ning selline saab ta olema kolmapäeviti kogu suve. Sügisel vaatame edasi, mis saab. See tähendab meie lugejatele rohkem ajakirjanduslikku sisu, sest reklaami müügimaht ei ole sugugi veel taastunud.

Kuid see pole veel kõik, nagu öeldakse. Tänase lehe vahel on 16-leheküljeline noortelisa 4jaleht. Selle väljaandja on MTÜ 4dimensioon, mille juured on Tartu Ülikooli ajakirjandusõppes. Noorte ajakirjandushuviliste esimene lisaleht pidi ilmuma Postimehe vahel juba märtsis ning oli peaaegu valmis; paraku algas viiruskriis ning pidime ettevõtmise mõneks ajaks peatama. Nüüd on see aga teie ees lugemiseks valmis.

Ma mõistan, kui mõne alalhoidlikuma lugeja jaoks on see kohati päris raju lugemine. Aga nagu autorid juhtkirjas ütlevad: «Kirjutame sellest, mida me näeme. Kirjutame sellest nii, nagu me tunneme. Arvame seda, mida me tahame.» Nad vastutavad oma lehekülgede eest ise. Postimees ei ole autoreile midagi ette kirjutanud ega tee seda ka edaspidistes numbrites, mis hakkavad ilmuma iga kuu viimasel kolmapäeval – kuni sügiseni, siis vaatame edasi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles