Taristutööd muudavad esmaspäevast alates mitmel pool liikluskorraldust

BNS
Copy
Teetööd.
Teetööd. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Esmaspäeval algavad teeremondid muudavad mitmel pool tavapärast liikluskorraldust.

Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare maanteel Lihula ja Tuudi vahelisel teelõigul pinnatakse teed kuni neljapäevani. Tööpiirkonnas kehtib kiiruspiirang 30 km/h. Teel võib lahtist killustikku olla.

Ääsmäe–Haapsalu–Rohuküla maanteel Palivere ja Haapsalu vahel parandatakse kuni 12. juunini teed. Töödega alustatakse Haapsalust ja liigutakse Tallinna poole, tööpiirkonnas on üks sõidusuund suletud ning kehtib kiiruspiirang 50–70km/h. Liiklust juhivad reguleerijad.

Ääsmäe–Haapsalu–Rohuküla maanteel Ristil lapitakse kuni 15. juunini asfalti. Tööpiirkonnas on üks sõidusuund suletud, kehtib kiiruspiirang kuni 50km/h ning liiklust juhivad reguleerijad.

Harjumaal Harku–Rannamõisa maanteel jätkub Tammi tee ristmiku ümberehitus. Üks sõidusuund on suletud ning liiklust reguleerivad valgusfoorid.

Kolmapäeval suletakse ajutiselt Otepää vallas Pringi–Restu teel asuv Restu sild, sest see on avariiohtlik. Ümbersõit on tähistatud Sangaste ja Keeni kaudu ning teekond pikeneb umbes seitsme kilomeetri võrra. Augusti lõpus on sild taas kasutuskõlbulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles