Heategevuskontserdi «Laulud sõdurile» kõik artistid said avalikuks (3)

BNS
Copy
Grete Paia.
Grete Paia. Foto: Eero Vabamägi

Kaitseväelaste laste toetuseks heategevuslikku kontserti «Laulud sõdurile» korraldav Carolin Illenzeeri Fond avaldas teisipäeval kõik tänavused esinejad, kelleks on Getter Jaani, Grete Paia, Jaagup Tuisk, Inger, Karl-Erik Taukar, Siiri Sisask ja Merilin Mälk.

Heategevusliku kontserdiga kogutud annetustega toetab Carolin Illenzeeri Fond raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridusteed ning huvitegevust. Kontserdil astuvad üles seitse Eesti armastatud lauljat ning neid saadab Eesti Kaitseväe orkestri rokkbänd koos puhkpillikvintetiga. Dirigent on Teet Raik. Esitamisele tulevad nii lauljate enda lood kui ka palad meie laiast muusikavaramust.

Fondi patrooni president Kersti Kaljulaidi sõnul näitas praegune koroonakriis, et Eesti inimesed on endiselt helded annetajad, eriti kui see puudutas just praeguse kriisi tõttu kitsikusse sattunud abivajajaid. «Samas ei tohi me tähelepanuta jätta ka neid, kes vajavad meie abi ja toetust nii enne kui pärast kriisi. Heategevuslik kontsert «Laulud sõdurile» pakub meile kõigile Võidupüha võimaluse anda oma väike panus nende toetuseks, kelle vanemad on Eesti riiki kaitstes langenud või raskelt vigastada saanud,» ütles riigipea pressiteates.

Sel aastal juba üheksandat korda toimuv kontsert näeb välja seoses Covid-19 viiruse levikuga tavapärasest erinev. Kui varasemalt on heategevuslik kontsert leidnud aset Võidupüha paraadiga samas linnas, siis sel korral toimub kontsert Tapa kinnises sõjaväelinnakus. Kohapealseks publikuks on kaitseväes aega teenivad teenistujad ja Tapal paiknevad liitlasvägede sõdurid. Kanal 2 ülekande kaudu jõuab kontsert «Laulud sõdurile» kõigi eestlaste kodudesse. Kontserdiülekanne Kanal 2s on kättesaadav ka vabalevist. 

Carolin Illenzeeri Fond kutsub inimesi üles toetama lapsi helistades fondi annetustelefonidele. Üheksa tegevusaasta jooksul on pered tänu fondi toetustele saanud tuge oma laste ülikooli saatmisel, hobidega tegelemisel ning kooliaasta alguse puhul. Fond on saanud oma nime 2005. aastal välismissioonil Iraagis langenud vanemveebel Arre Illenzeeri türtre Carolini järgi. 

Annetustelefonid on avatud juba nüüd – numbrile 900 6705 helistades annetab helistaja viis eurot, numbril 900 6715 helistades 15 eurot ja numbril 900 6735 helistades 35 eurot.

Heategevuslik kontsert «Laulud sõdurile» toimub koostöös Postimees Grupiga. Kontsert on Kanal 2 eetris 22. juunil kell 20.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles