Teetööde tõttu on liiklus mitmel pool piiratud

BNS
Copy
Kevadised teetööd, millega kaasnevad ajutised ebamugavused, on eelkõige vajalikud selleks, et sügisel kuiva jalaga või autot lõhkumata koju jõuda.
Kevadised teetööd, millega kaasnevad ajutised ebamugavused, on eelkõige vajalikud selleks, et sügisel kuiva jalaga või autot lõhkumata koju jõuda. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kolmapäeval on liiklus teetööde tõttu piiratud kokku kolmes Eesti paigas, edastas maanteeamet.

Kolmapäeval suletakse ajutiselt Valga maakonnas Otepää vallas Restu sild Pringi–Restu tee 9. kilomeetril avariiohtliku olukorra tõttu. Ümbersõit on tähistatud Sangaste ja Keeni kaudu, teekond pikeneb umbes seitsme kilomeetri võrra. Silla remont kestab augustikuu lõpuni.

Lääne maakonnas Keila–Haapsalu maanteel Linnamäel piiratakse pindamistööde tõttu kiirust. Tööde ajal on üks sõidusuund suletud ning liiklus on korraldatud reguleerijate ja fooride abil. Kiiruspiirang jääb kehtima kuni 12. juuni. Teel võib olla lahtist killustiku.

Tartu maakonnas Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Valmaotsa küla kandis on ühe päeva jooksul teeremondi tõttu kehtestatud kiiruspiirang.

Neljapäeval suletakse Harju maakonnas Tallinna ringteel Tammemäe liiklussõlmes remondiks Saku poolsed mahasõidu rambid ning avatakse liiklusele alates märtsi lõpust suletud olnud Männiku poolsed rambid. Liiklus toimib mööda Männiku poolsemaid rampe ringliikluse põhimõttel. Ramp jääb suletuks 31. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles