Umbraško jätkab Tarva peatreenerina

Copy
Juris Umbraško
Juris Umbraško Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Esmaspäeval lükkas koduse korvpallituru käima Pärnu Sadama meeskond, teatades lepingu sõlmimisest treenerite Heiko Rannula ja Gert Kullamäega. Mõnegi konkurendi sõnul on see julge, samas korvpalli kui terviku suhtes positiivne samm.

«Oleme ka mängijate mõtteid kombanud, kuid ootame kõigepealt riigi abirahaotsuse ära. Kui seda abi ei tule, satuvad kõik klubid väga raskesse seisu,» ütles Pärnu klubi vedaja Johan Kärp. «Praegu on ükskõik, millist pidi numbreid kokku lüüa. Sponsorite osas on otsad lahtised, sest ettevõtetel pole selget ettekujutust, kuidas kulgeb kriisist väljumine. Seetõttu on raske ka kätt kuhugi alla panna.»

Kärp kinnitas: «Korvpall ära ei kao, seda saan lubada. Kui jääb loodetust vähem vahendeid, tuleb lihtsalt sellega hakkama saada. Loodame meeskonna põhituumiku jaanipäevaks paika saada.»

Kohtumised toetajatega peavad andma selgust

Rapla meeskonna tegevjuht Jaak Karp imestab, kuidas on praeguses olukorras võimalik konkreetseid leppeid teha. Ta ei pea silmas ainult Eestit, vaid Euroopat tervikuna. «Mitte ainult Eurolii­gas, vaid paljudes riikides sõlmitakse lepinguid. Mina kahjuks veel ei tunne, et oleksin olukorras, kus võiks kätt kuhugi alla panna,» ütles Karp.

Ta loodab, et enamik toetajaid jätkab. Samamoodi jääb suure tõenäosusega peatreeneri toolile Toomas Annuk. «Me pole kätt veel surunud, aga vaatame mängijaid, arutame, räägime. Arvestame teineteisega,» täpsustas Karp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles