Lugejate fotod ja nipid: kasvuhoone pakub puhast toitu ja mõnusaid puhkehetki

Riina Martinson
, Maa Elu toimetaja
Copy
Toomas Truup soovis talveaeda, kus ka novembris või jõulude ajal soojas istuda. Kuna aga maja asub nõlval, tuli läheneda loovalt ja nii tekkiski talveaia külge ka mägikasvuhoone.
Toomas Truup soovis talveaeda, kus ka novembris või jõulude ajal soojas istuda. Kuna aga maja asub nõlval, tuli läheneda loovalt ja nii tekkiski talveaia külge ka mägikasvuhoone. Foto: Toomas Truup

Maa Elu lugejate saadetud kasvuhoonepildid näitavad, et meie inimesed armastavad väga oma kasvuhooneid ja need pole pelgalt töörügamise kohad, vaid ka mõnusad puhkepesad.

Kasvuhoonete valik poodides on ülirikkalik, aga ikka kerkivad meie aedadesse ka pererahva enda mõttetöö ja käeosavuse tulemusel meisterdatud majakesed. Kuna lõppev kevad kinkis külluslikult vaba aega kodus toimetamiseks, on paljud juba aastate eest oma elu äraelanud kasvumajade varemed taas elule puhunud.

Enamikul toimetusse saabunud kasvuhoonepiltidel jäi silma, et kõrvuti taimedega leiab kasvuhoones koha kasvõi pisikene puhkenurk, kus varakevadel esimesi päikesekiiri nautida ja suvel taimede kasvu üle rõõmu tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles