Kõlvart hakkas Tallinna sihtasutusi rappima (3)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Mihhail Kõlvart
Mihhail Kõlvart Foto: Madis Veltman

Tallinna linnavalitsus alustas linna ettevõtete ja sihtasutuste võrgu korrastamist, muuhulgas lakkab olemast sihtasutus Tallinna Televisioon.

«Oleme muudatusi arutanud juba aasta aega ja täna meil on plaan, kuidas süsteemi efektiivsemaks muuta. Hakkasime sellega tegelema enne kriisi ja see polnud seotud kokkuhoiu vajadusega, vaid eesmärgiks oli süsteemne lähenemine. Samas annavad need muutused kokkuhoidu,» rääkis linnapea Mihhail Kõlvart. Esimesena langes löögi alla sihtasutus Tallinna Televisioon (TTV). «Juba siis, kui TTV lahkus vabalevist, sai öeldud, et me ei loobu ressursist ja potentsiaalist ehk inimestest. TTV koostöö erasektoriga on käivitunud edukalt. Linna raha kulub palju vähem, aga vaatajate arv on kasvanud,» kiitis Kõlvart.

«Järgmiseks soovime ühendada linnameedia toimetused ja luua suure toimetuse, mille eesmärgiks on mitte ainult kokkuhoid, vaid eelkõige kvaliteet ja sünergia. Toimetajad saavad hakkama ka eraldi sihtasutuseta. Sellepärast ühineb TTV linnakantseleiga,» selgitas linnapea. TTV sihtasutusel on üks juhatuse liige ja viis nõukogu liiget, sulgemise tulemusel kaob linna kuludest nõukogu liikmete tasu maksmine. Üksuses on 18 töötajat.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles