Politsei palub abi Lihula traagilistel sündmustel võib olla kolm pealtnägijat (9)

Copy
Tulistamispaik Lihula lähedal.
Tulistamispaik Lihula lähedal. Foto: Lilli Tölp

Politsei andmetel võis laupäeva õhtul Lihula lähedal aset leidnud traagilisi sündmusi pealt näha kolm inimest, kellel palutakse ühendust võtta.

Politsei otsib inimesi ja sõidukijuhti, kes viibisid laupäeva hilisõhtul Lääneranna vallas Valuste külas Tuudi-Raudtee tee ja Reinu-Liiase tee ristmikul. Ajavahemikul 22.55–23.05 manööverdas Tuudi-Raudtee tee ja Reinu-Liiase tee ristmikul sõiduk. Lisaks on teada, et sel ajavahemikul liikusid ristmikul jalgsi kaks inimest.  

Politsei palub nendel inimestel ja sõidukijuhil ühendust võtta Pärnu politseijaoskonnaga telefonil 444 6547 või meiliaadressil kati.vaher@politsei.ee.

32-aastane Mikk Tarraste põhjustas laupäeva õhtul Lihulas Olerexi tankla juures liiklusõnnetuse, kus kahjustas kahte sõiduautot ja tankla seina. Häirekeskusele anti tanklas juhtunud õnnetusest teada kell 21.45.

Kümmekond minutit hiljem helistas häirekeskusesse mootorrattur, kelle sõnul nägi ta tanklas avarii põhjustanud autot, mis sõitis sündmuskohalt minema. Teada on, et mootorrattur sõitis autole järele. Umbes kella 22 ajal sai häirekeskus info, et kuulda on laske ja umbes 22.10 ajal info, et mootorratturit võidi tulistada. Esimene politseipatrull jõudis kohale 20 minutit pärast seda, kui politseini jõudis info võimalikust tulistamisest.

Kohapeal selgus, et Tarraste tulistas surnuks mootorrattal teda jälitanud 40-aastase mehe.

Tarraste tulistas ka autot, milles oli viis inimest: 58-aastane mees, 61-aastane naine ning 5-aastane, 3-aastane ja 9-aastane laps. Autos olnud naine ja mees olid nende laste vanavanemad.

61-aastane naine suri saadud vigastustesse, 5- ja 3-aastane laps on raskes seisundis haiglas. 58-aastane mees lubati pühapäeva hommikul kodusele ravile. Autos olnud 9-aastase lapse vaatas kiirabi kohapeal üle, temaga oli kõik korras ja ta anti üle lapsevanemale.

Politseinikud pidasid Tarraste ööl vastu pühapäeva kell 00.40 kinni.

Pärnu maakohus võttis mehe eile mõrvas kahtlustatavana kuueks kuuks vahi alla.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles