Kivisaar: olen otsustanud kõik laimajad vastutusele võtta (5)

Postimees
Copy
Kuvatõmmis videost: Alari Kivisaar.
Kuvatõmmis videost: Alari Kivisaar. Foto: www.facebook.com/Alari Kivisaar Photography

Eelmisel nädalal algatatud petitsioon SkyPlus saatejuht Alari Kivisaare vastu võtab teistsuguse pöörde – Kivisaar teatas pöördumises, et kavatseb kõik laimajad vastutusele võtta. 

Eelmisel nädalal algatati petitsioon raadiohääl Alari Kivisaare vastu, kuna saatejuht olevat kasutanud otseeetris ebasobivaid ja rassistlikke väljendeid. Kolmapäeva õhtuks oli petitsioonile alla kirjutanud juba ligi 6000 inimest. 

Kivisaar kommenteeris avalikus pöördumises, et petitsioon tugineb kontekstist välja rebitud valedele, mida mõistavad ka need, kes saateid tagantjärele kuulanud on. 

«Praegu ma saan enda nahal väga hästi aru kui lihtne on valede ja laimuga inimene tänapäeval jalge alla trampida ja kogu tema elu ära rikkuda,» ütles Kivisaar. «Rebid kontekstist midagi välja, lõikad endale sobivalt kokku, valad tundlikul teemal veel natuke õli tulle ja ongi tehtud. Ja asi hakkab elama oma elu.»

Siiski mainib Kivisaar, et kahju on tema jaoks tehtud: «Õnneks meie hommikuprogrammi kuulajad ja need teised intelligentsed inimesed, kes seda kõike pärast kisa kerkimist järele kuulasid, saavad aru et see kõik rajaneb totaalsele valele. See ei võta ära minule tekitatud valu ja kahju,» kommenteeris ta. 

«See labastele valedele üles ehitatud minuvastane kampaania, massiivne organiseeritud laimukampaania, on ületanud igasugused piirid. Selepärast ma olengi otsustanud kõik laimajad vastutusele võtta,» teatas saatejuht ja lisas, et teda aitab selles vandeadvokaat Robert Sarv.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles