Hipodroomi segadus tuli arendajale halva üllatusena (6)

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Seni kuni Tallinna hipodroomil veel kinnisvara ei arendata, jätkuvad traavivõistlused. Järgmine on plaanis pidada 27. juunil.
Seni kuni Tallinna hipodroomil veel kinnisvara ei arendata, jätkuvad traavivõistlused. Järgmine on plaanis pidada 27. juunil. Foto: Tairo Lutter

Kuigi arendaja uskus veel eilseni, et varsti saab Tallinnas hipodroomil maju ehitama hakata, lükkas abilinnapea Kalle Klandorf (KE) selle nüüd järsult tagasi.

Tallinna linna ja hipodroomil kinnisvara arendava Alfa Property vääritimõistmine sadeveepumpla rajamise vajalikkuses ei pälviks tõenäoliselt suurt tähelepanu, kui sellega poleks seotud ettevõtja, kellelt saadud raha annetati Keskerakonnale.

Alfa Property juhatuse liige Jaanus Mikk rääkis eile BNSile, et Hipodroomi kvartali arendus on jõudnud projekteerimise faasi ning ehitus võiks alata juba tänavu.

«Loodame peatselt saada ehitusload esimestele büroohoonetele,» ütles Mikk. Ettevõtja väitis, et linn on projekteerimistingimused väljastanud ja praegu toimub projekteerimine.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles