Kullil hukkus rongi ette jäänud mees

Postimees
Copy
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kella 17.38 paiku juhtus Harjumaal Raasiku vallas Kulli külas õnnetus, milles hukkus rongilt löögi saanud mees.

Ühe mööduja sõnul sõitsid Kulli poole kaks politseibussi, kiirabi ja päästeametiauto. Rongis sõitnud inimesed viga ei saanud. 

Ida-Harju politseijaoskonna välijuht Marko Schmidt rääkis, et esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Kulli ja Tuulevälja ülesõitude vahelisel lõigul astus mees rongile ette. «Rongijuhi sõnul astus mees rongile ootamatult ette ja juht ei jõudnud enam õnnetuse vältimiseks midagi ette võtta. Kahjuks suri jalakäija saadud vigastustesse õnnetuspaigas,» ütles Schmidt. Välijuht lisas, et rongis olnud reisijatest keegi viga ei saanud.

Schmidt toonitas, et raudtee läheduses tasub olla väga ettevaatlik ja tähelepanelik. «Kuigi rongid on värvilised ja paistavad kaugele, liiguvad nad kiiresti ja vaiksel häälel. See eeldab inimestelt raudtee ääres liikudes ja raudteed ületades täit tähelepanu,» lausus Schmidt.

Õnnetuses hukkunud mehe isik on tuvastamisel ning täpsemad asjaolud selgitamisel.

Tallinna–Lagedi suund oli rongiliikluseks suletud, kuid avati taas 19.30 ajal.

Õnnetus juhtus reisil 418 Tallinn–Aegviidu, mis pidi viimasesse jõudma kell 18.04. «Hilinemise ulatus ei ole hetkel teada, oodatakse politseid. Rong saab sõitu jätkata, kui politsei on selleks loa andnud,» teatas Elron. Lagedi–Raasiku jaamadevahelisel raudteelõigul toimunud raudteeõnnetuse tõttu on osa Aegviidu, Tartu ja Narva-suunaliste rongide sõiduplaanid häiritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles