Politsei uurib autovarga kuulutust

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autovargus õhtuses linnas.
Autovargus õhtuses linnas. Foto: Toomas Huik

Teisipäeva õhtul ilmus okidoki.ee müügikeskkonda kuulutus «autovaras ootab tellimusi!!!» ja täpselt nädal varem oli end Janek82 nime taha peitev ning end parandamatuks tegelaseks tituleeriv mees samas portaalis teatanud, et «ostan relva enesekaitseks».

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang ütles, et selliste kuulutuste ülespanek ei ole süütegu, kuid siiski uuritakse, kes ja miks seda tegi, kirjutas Õhtuleht.

«Seni kuni pole kahtlust, et asi võidakse teoks teha võib inimene alati öelda, et tegu on naljaga. Kui veidi utreerida, siis sellise kuulutuse ülespanija võib deklareerida, et on luuletaja ja ta tegi kunsti,» selgitab ta.

Sang nendib, et hoopis teine lugu on, kui asi läheb juba tehinguks ja relvaloata isik, 100 eurot näpus, püstolit ostma asutab või autot võtma läheb.

Üsna hiljuti riputas kunagi kaitseväes töötanud mees üles kuulutuse, milles lubas osutada palgamõrvateenust ja selle tegelasega vestles kaitsepolitsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles