FOTOD ⟩ Kohtla-Järvel avati jalgpalliväljak (3)

Postimees
Copy

Kohtla-Järvel valmis jalgpalliväljak, mis on üks osa suuremast spordikompleksist. Kohale sõitis ka riigihaldusminister Jaak Aab. Tema sõnul sellised projektid üheks tähtsaks eelduseks, et noored ja lastega pered sooviksid piirkonnas elada.

Kohtla-Järvel on võetud fookusesse Järve linnaosa alakasutatud ala taaselavdamise projekt. Selle raames ehitatakse ja sisustatakse Järve Spordi- ja Tervisekeskus, rajatakse FIFA poolt sertifitseeritud kunstkattega jalgpalliväljak, rekonstrueeritakse jäähall ja spordibaas. «Ehitustööde lõpuks on Kohtla-Järvel kaasaegne spordikompleks koos basseini, tenniseväljakute, jõusaali, jalgpalliväljaku ja jäähalliga,» tõi välja Aab. «Kui soovime noori perekondasid jääma ja tulema ka väiksematesse kohtadesse, siis tuleb pöörata tähelepanu ka vaba aja veetmise võimaluste laiendamisele.»

Projekti «Kohtla-Järve Järve linnaosa alakasutatud ala taaselavdamine hariduse ja vabaaja linnaku arendamise kaudu» kaasfinantseerib Euroopa Regionaalarengu Fondist (ERF) rahastatav Ida-Viru linnapiirkondade jätkusuutliku arengu meede. Projekti kogumaksumus on16 605 136 eurot, millest ERF toetus on 6 935 000 eurot. Projekti periood on 31.05.2018 – 31.08.2023.

«Jüri Ratase viimased kaks valitsust on suunanud palju rõhku Ida-Virumaa arengule. Oleme piirkonda suunanud lisarahastust ning oleme järjepidevalt kohaliku kogukonnaga ühenduses,» sõnas Jaak Aab Kohta-Järvel. «Üsna palju pööratakse rõhku tööstuse ning muu ettevõtluse arendamisele ja uute töökohtade loomisele. Sama tähtis on ka elukeskkonna arendamine. Heaks näiteks ongi värskelt rajatud jalgpalliplats, mille kõrvale kerkivad ka jäähall ja spordibaas.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles