Ratast ootab virtuaalne eelarvekauplemine

Evelyn Kaldoja
, välisuudistetoimetuse juhataja
Copy
10. juuni Balti peaministrite kohtumine oli samamoodi virtuaalne nagu tänane Euroopa Ülemkogu: ekraanil räägib Leedu peaminister Saulius Skvernelis ning Tallinnas laua taga kuulavad teda majandusministeeriumi asekantsler Ahti Kuningas, majandusminister Taavi Aas, peaminister Jüri Ratas ja peaministri välisnõunik Veikko Kala. 
10. juuni Balti peaministrite kohtumine oli samamoodi virtuaalne nagu tänane Euroopa Ülemkogu: ekraanil räägib Leedu peaminister Saulius Skvernelis ning Tallinnas laua taga kuulavad teda majandusministeeriumi asekantsler Ahti Kuningas, majandusminister Taavi Aas, peaminister Jüri Ratas ja peaministri välisnõunik Veikko Kala. Foto: Riigikantselei

Peaminister Jüri Ratas ja ülejäänud 26 ELi riigi liidrid istuvad täna taas arvutimonitoride ette, et siluda erimeelsusi ühenduse aastate 2021–2027 eelarve suhtes.

Nagu teatas ülemkogu eesistuja Charles Michel nädala alguses ELi valitsusjuhtidele ja riigipeadele saadetud avalikus kutsekirjas, on virtuaalse ELi tippkohtumise keskne teema mitme-aastane eelarve (MFF) ja sellele lisatav taaskäivitamiskava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles