Täna süttib Lasnamäel Jüriöö pargis võidutuli

Kerttu Kirjanen
, reporter
Copy
Võidutuli
Võidutuli Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna, 23. juunil kell 12.30 jõuab võidutuli Jüriöö parki. Tule toovad Kadriorust Lasnamäele Kaitseliidu noorkotkad.

Kell 11 saadab president Kadrioru lossi eest võidutuled igasse maakonda. Lasnamäele Jüriöö parki jõuab tuli kell 12.30. Sellest tüüdatakse tuli tuletornis ning mälestusküünal Vabadussõjas langenute mälestusmärgi ees.

Jüriöö pargist saadetakse tuled edasi Tallinnas paiknevate Vabadussõja mälestusmärkide juurde Kaitseväe kalmistule, Rahumäe kalmistule, Reaalkooli juurde ja Maarjamäele.

«Tallinna linnas jäävad sel aastal viiruseohu tõttu suured võidupüha ja jaanipäeva pidustused ära, kuid igaühel on võimalus Jüriöö pargist kaasa viia tuli, millest oma koduaias jaanituli süüdata,» rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Linnaosavalitsus juhib tähelepanu, et lõkke tegemine avalikus kohas on lubatud ainult Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti eelneval kooskõlastusel. Lõkke tegemine on lubatud ka linnavalitsuse välja ehitatud ja märgistatud lõkkeplatsidel ning koduaias, kus tuleb järgida kõiki ohutusnõudeid. 

Lasnamäe linnaosa valitsus tuletab jaanipäeva pidulistele meelde, et pühasid tähistades tuleb kindlasti koristada enda tekitatud prügi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles