Tallinn toetab hoovide korrastamist 19,5 miljoni krooniga

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Tallinna tänavuses eelarves on 19,5 miljonit krooni, millest korteriühistutel on võimalik taotleda linnalt toetust õuealade heakorrastamiseks.

Projekti «Hoovid korda» raames 2009. aastal toetuse saamiseks on korteriühistutel vaja esitada oma linnaosa valitsusele vormikohane avaldus koos avalduse koosseisus olevate lisadega hoovide heakorrastamiseks ning vähemalt kolm hinnapakkumist teostavatele töödele, teatas Raepress. Taotluste esitamise lõpptähtaeg on 13. märts.

Korteriühistutel on õigus linnalt nimetatud määruse kohaselt toetust saada kuni 70 protsendi ulatuses projekti maksumusest. Toetuse maksimaalseks suuruseks on kinnitatud 250 000 krooni aastas ning 625 000 krooni kolmel aastal kokku.

Toetus makstakse välja toetusesaaja esitatud kuludeklaratsioonide alusel ning eelnevalt teostatud töö kvaliteeti kontrollides.

Taotluste esitamise tingimustega saab tutvuda projekti «Hoovid korda» veebilehel (http:// hoovidkorda.tallinn.ee/). Täiendava informatsiooni saamiseks tuleb pöörduda oma linnaosa valitsuse või Tallinna kommunaalameti poole.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš märkis, et viimase kolme aasta jooksul on linnaeelarvest projektile eraldatud kokku 44,5 miljonit krooni. 2006. aastal toetas linn 98, 2007. aastal 120 ning 2008. aastal 139 korteriühistu hoovide korrastamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles