FOTOD Marek Jürgenson: kindlustus soovis elu puhul õnne, avariigrupi sõnul oleks aga kaasliiklejad hukkunud (5)

Loora-Elisabet Lomp
Copy

Laagna tee surmaavarii kihutaja nn kaitsekõne pani oma kogemust jagama  Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikme Marek Jürgensoni. Mehe sõnul ei ole ta pärast jaanuaris toimunud avariid siiani saanud kompensatsiooni ega tea, mis on asjast edasi saanud. 

«Jah, ma ei ole sellest rääkinud, aga selle aasta 12. jaanuaril kell 12.14 pühapäeval sattusin liiklusõnnetusse, kui ületasin rohelise fooritulega ristmikku Tõnismäe tänaval. Olin teine auto, mis ristmiku ületas, kui endla tänavalt tuli BMW kiirusega ca 120 km/h. Kõik on linna kaameratelt ka nähtav,» kirjutas Jürgenson. 

Ta kirjeldas, et BMW juht põgenes sündmuskohalt ja ta ise ei saanud auto rusude vahelt välja ning ei leidnud telefoni, siis polnud tal ka kuidagi võimalik põgenenud BMW juhti jälitada. 

«Olles leidnud rusude vahelt telefoni helistasin ka hädaabinumbrile. Politsei ja kiirabi saabusid kiirelt ning mind viidi haiglasse. Kohal olnud politsei suhtus minusse normaalselt ja andsid operatiivselt infot,» selgitas ta edasist käiku.

«Kui hakkasin uurima nö uurijalt, mis toimub ja kas õnnetuse põhjustaja on kätte saadud (küsimata inimese nime), siis mõnitati mind läbi (kes sa selline oled, et küsid),» tõdes ta.  «Andsin ka sündmuse kohta ütlused, kui minuga kaasas olnud jurist oli välja visatud.»

Jürgensoni sõnul puudub tal siiani info, mis on avarii uurimisest edasi saanud. «Vastaspoole kindlustus teatas, et oled elus ja soovis palju õnne,» lisas ta. «Kompenseerimata on tekkinud kahju senini,» lausus Jürgenson. 

«Lugedes uudistest, et Laagna tee õnnetuse põhjustaja on veel arvamusel, et talle keerati ette jne, siis ei saa vait olla. Politsei avariigrupi sõnul oleks minu autos kaasliiklejad hukkunud. Vaidlesin tükk aega vastaspoole kindlustusega, et saada tagasi minu kui juhi selja taga olnud tütre turvatooli raha,» selgitas ta. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles