Sissetuleku kaotanud Lasnamäe pered saavad toiduabi

Kerttu Kirjanen
, reporter
Copy
Toit
Toit Foto: Dmitri Kotjuh

Lasnamäe linnaosavalitsus tuletab meelde, et eriolukorra tõttu majanduslikesse raskustesse sattunud pered saavad esitada taotlusi toiduabi saamiseks.

«Toiduabi saavad taotleda Lasnamäe linnaosas registreeritud lastega pered, kes on eriolukorra tagajärjel kaotanud sissetuleku või see on oluliselt vähenenud,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet. «Nädalas korra saadavat täiendavat toiduabi väljastatakse suve lõpuni arvestades üks komplekt ühe lapse kohta. Esimeste toiduabipakkide jagamine Lasnamäel toimub juba 8. juulil.»

Abi on mõeldud peredele, kelle netosissetulek on esimese pereliikme kohta väiksem kehtivast töötasu alammäärast ehk 584 eurost ja iga järgmise pereliikme kohta väiksem kui 80 protsenti kehtivast töötasu alammäärast.

Järgmise nädala toiduabipaki saamiseks tuleb taotlus esitada jooksva nädala neljapäeva õhtuks. Toiduabi jagamine toimub kolmapäeviti Lasnamäe linnaosa valitsuse ruumides aadressil Pallasti 54. Kogu suve jooksul abi saamiseks piisab ühest taotlusest. Toiduabipakkide jagamine toimub juulis ja augustis.

Taotlus tuleb esitada Lasnamäe linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonda aadressidel Pallasti 54 või Mahtra 48 esmaspäeval kella 9–12 ja 14–17.30 ning neljapäeval kella 9–12 ja 14–16.30. Taotluse on võimalik saata digiallkirjastatuna e-postiga lasnamae@tallinnlv.ee. Elektroonilise taotlusvormi ja lisainfo saamiseks võtke ühendust linnaosa sotsiaalhoolekande osakonnaga telefonil 645 7799.

Taotlusi toiduabi saamiseks võtavad vastu kõik Tallinna linnaosavalitsused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles