Flora võidutses, Trans kurvastas, Paide rõõmustas

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Tallinna Flora mehed tõstsid pea kohale juba kolmanda järjestikuse trofee. 
Tallinna Flora mehed tõstsid pea kohale juba kolmanda järjestikuse trofee. Foto: Konstantin Sednev

Kui liigatabelis viimasel kohal paiknev Narva Trans Tipneri karikafinaalis 28. minutil valitseva Eesti meistri ja praegugi koduliigas kindlalt liidripositsioonil oleva Tallinna Flora vastu mänguseisu viigistas – ning mõneti ootamatult isegi kohtumises initsiatiivi haaras –, mõtlesid paljud, kas meie silme all rullub lahti mulluse kullamatši déjà​-vu.

Toona suutis Trans mõneti üllatuslikult Nõmme Kalju vastu samamoodi kaotusseisust välja tulla, kohtumise lisaajale viia ning lõpuks ka võidusadamasse tüürida.

Tänavune vutipeatükk säärase lõpuga aga polnud, sest oma pitseri vajutas kohtumisele Flora keskkaitsja Henrik Pürg, kes 73. minutil nurgalöögist tulnud palli uhke õhulennuga Transi võrku saatis. Tagalamehel oli ka avapoolajal standardolukordades mitu head võimalust, kuid siis lendas nahkkera alati napilt väravast mööda. «Sentimeeter siit ja sentimeeter sealt, aga lõpuks oli see sentimeeter õiges kohas!» sõnas päevakangelane uhkelt pärast matši. «Oleks me oma võimalused ära löönud, olnuks meil kõvasti kergem päev. Seda me ei teinud, aga lõpuks tegime ikkagi oma ära.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles