Räppari kandidatuur lööks USA presidendivalimistel kaardid sassi (4)

Bretty Sarapuu
, toimetaja
Copy
Räppar Kanye West koos abikasa Kim Kardashianiga 2018. aastal Versace moesõul. Nädalavahetusel teatas West, et kavatseb novembris kandideerida USA presidendiks, mis võib tähendada häälte näppamist nii president Donald Trumpilt kui ka demokraatide kandidaadilt Joe Bidenilt. 
Räppar Kanye West koos abikasa Kim Kardashianiga 2018. aastal Versace moesõul. Nädalavahetusel teatas West, et kavatseb novembris kandideerida USA presidendiks, mis võib tähendada häälte näppamist nii president Donald Trumpilt kui ka demokraatide kandidaadilt Joe Bidenilt. Foto: ALLISON JOYCE/Reuters/Scanpix

Kuigi USA räppari ja muusikaprodutsendi Kanye Westi teadet presidendiks kandideerimise kohta kiputi võtma huumoriga, võib tema liitumine presidendiralliga novembrikuiste valimiste tulemuse pea peale pöörata.

«Me peame täitma Ameerika lubaduse, usaldades jumalat, ühendades oma nägemuse ja ehitades üles tulevikku. Ma kandideerin Ühendriikide presidendiks!» kuulutas 43-aastane 21 Grammy auhinna võitja ja üks maailma edukamaid popmuusikuid USA iseseisvuspäeval Twitteris.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles