Allilmaliider suri südameataki tagajärjel

Ирина Каблукова
Copy
Allmaailmaliider Nikolai Tarankovi matus. Kiriklik hüvastijätt toimus Lasnamäe õigeusu kirikus aastal 2016. Prillide ja soniga on Oleg Lvov.
Allmaailmaliider Nikolai Tarankovi matus. Kiriklik hüvastijätt toimus Lasnamäe õigeusu kirikus aastal 2016. Prillide ja soniga on Oleg Lvov. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht/Scanpix

Esmaspäeval suri arestikambris üks Eesti kuritegeliku allilma autoriteete Oleg Lvov (65), mees, keda peeti allilma hierarhias Nikolai Tarankovi järel number kaheks. Lehele teadaolevalt suri ta südameataki tagajärjel.

Postimehe andmetel sattus Lvov arestikambrisse eelmisel nädalal pärast politsei suuroperatsiooni, mille käigus võeti kinni kümmekond inimest, keda kahtlustatakse ebaseaduslikus tulirelvade omamises. Allikate sõnul korraldati läbiotsimine nii Lvovi elukohas kui ka temaga seotud teistes kohtades.

Prokuratuuri kinnitusel suri esmaspäeval Tallinna vanglas 65-aastane mees, kes oli vahistatud kahtlustatavana tulirelvade ebaseaduslikus käitlemises. Prokuratuurile teadaolevalt viibis ta oma kambris esmaspäeva hommikul üksi ning hommikusöögi järel tal kaebusi ei olnud. Pool tundi hiljem tehtud kontrolli käigus avastati, et mees on teadvuseta ning katsed teda elustada ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles