Kiik haaras ohjad enda kätte (37)

Alexandra Saarniit
, suvereporter
Copy
17. juuli pressikonverentsil andis sotsiaalminister teada koosöö lõpetamisest Riigi Tugiteenuste Keskuseega, et vältida sarnase arutelu tekkimist igas kvartalis.
17. juuli pressikonverentsil andis sotsiaalminister teada koosöö lõpetamisest Riigi Tugiteenuste Keskuseega, et vältida sarnase arutelu tekkimist igas kvartalis. Foto: Tairo Lutter

Rahandusminister Martin Helme (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond) heitis kinda sotsiaalminister Tanel Kiigele (Keskerakond), peatades nädal tagasi Riigi Tugiteenuste Keskuse (RTK) kaudu võrdsete võimaluste ja soolise võrdõiguslikkuse edendamise projektide rahastamise hasartmängumaksust. Sotsiaalminister Kiik omakorda esitas üleeile ultimaatumi: raha olgu eile kella 15ks olla! Seda muidugi ei tulnud. Tüli lõppes hoopis sellega, et sotsiaalministeerium lõpetab RTKga koostöö hasartmängumaksust toetatavate projektide korraldamisel. Edaspidi jätkab hasartmängumaksu rahast toetuste väljamaksmist ministeerium ise.

Minister Kiik tõdeb Postimehele antud usutluses, et võimuliidus on olnud nii paremaid kui ka halvemaid päevi, ja avaldab lootust, et äsjane lahendus rahuldab kõiki osalisi.

RTKga sai selles küsimuses nüüd koostöö läbi. Öelge, kes ikkagi siin seadust rikkus: sotsiaal- või rahandusministeerium?

Kommentaarid (37)
Copy
Tagasi üles