Fööniga vanni. Mida kujutab endast elektriline surfilaud Radinn?

Copy
Radinni elektrilise surfilauaga Männikul.
Radinni elektrilise surfilauaga Männikul. Foto: Sander Ilvest

Kes siis ei teaks, et vesi ja elekter ei käi kokku! Aga käivad küll, ja päris hästi, kui tegemist on elektri jõul liikuva surfilauaga.

Radinn on Rootsi kaubamärk, kes toodab elektrilisi surfilaudu. Need on võimsad lauad, mis liiguvad tänu elektrimootorile vaikselt. Radinni laudade puhul tõstavad arvustajad esile kvaliteeti ja disaini. Vaatasin enne sõiduproovile minekut videoid. Kui cool! Inimesed kulgevad mõnusas matkatempos mööda käänulisi jõgesid või liuglevad külmas vaikuses mööda peegelsiledaid lumiste kallastega järvi. Matkavad tüünelt, avastavad maastikku või seiklevad skäärides. Kes nii ei tahaks! Ja siis muidugi on hulk videod neist tüüpidest, kes gaasi põhja surudes kallutavad laua servas olevatest sangadest lauda kaldesse tõmmates, nii et külg maas. See tähendab vees. Jätsin mõttes need viimased esimesele sõidule mõeldes kõrvale. Kõik tundus sujuv ja tšill.

Tegelikkus pole siiski vähemalt alguses selline nagu videos. Elektrilise veelauaga sõitmisel pole ühestki varasemast kogemusest eriti kasu. Jätame osavad surfajad kõrvale, nemad kindlasti teavad, mida teha. Iseenesest on kõik lihtne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles