Eesti idufirma kaasas 1,5 miljonit eurot

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Transformative AI tiim: (vasakult) operatsioonide juht Weijia Li, kaasasutaja ja tegevjuht Joshua Oppenheimer, partnerlussuhete juht Bunsi Keshav, andmeteadlane Diogo Santos ning kaasasutaja ja tehnoloogiajuht Marek Sirendi. 
Transformative AI tiim: (vasakult) operatsioonide juht Weijia Li, kaasasutaja ja tegevjuht Joshua Oppenheimer, partnerlussuhete juht Bunsi Keshav, andmeteadlane Diogo Santos ning kaasasutaja ja tehnoloogiajuht Marek Sirendi. Foto: Transformative AI

Eestlaste osalusega idufirma Transformative AI, mis suudab enda sõnul 94-protsendilise täpsusega ennustada südame äkilist seiskumist, kaasas investoritelt 1,5 miljonit eurot.

Investeerimisvooru juhtis Eesti riskikapitalifirma Tera Ventures. Osalesid ka Ühendkuningriigi suurim eraõiguslik tervishoiuteenuse pakkuja InHealth Ventures, juhtiv biomeditsiini uuringute rahastaja Wellcome Trust ning mitmed kogenud tehnoloogia­valdkonna investorid, teatas Transformative AI.

Transformative AI on välja töötanud tehisintellektil põhineva algoritmi, mis suudab inimese südame äkilist seiskumist ennustada väidetavalt 94-protsendilise täpsusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles