Mupo võitleb Noblessneri ja Telliskivi pidulistega (1)

Brita-Maria Alas
Copy
Noblessneri baar. 30.05.
Noblessneri baar. 30.05. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Suveperioodil on noorte seas populaarsust kogunud Noblessneri kvartal ja Telliskivi loomelinnak. Peoõhtud baarides ja avalikus ruumis mööduvad enamasti kärarikkamalt kui kohalikud kannataks, mistõttu on munitsipaalpolitsei nendes piirkondades tihe külaline. Ühe lahendusena otsustas Noblessneri arendaja näiteks palgata turvafirma. 

Soojad suveõhtud on toonud inimesed tänavatele pidutsema ning erinevalt varasemast ei ole korrakaitsjate peamiseks sihtkohaks enam vanalinn, vaid Noblessneri ja Telliskivi piirkonnad, mis meelitavad külastajaid väliterrasside ja kaugele kostuva muusikaga. Samuti on korrakaitsjad mures hommikutundideni tänaval alkoholi tarbivate alaealiste pärast. 

Noblessneri kvartal on eraomandis, aga samas kõigile avatud linnaruum. Populaarseks saanud kohas toimub mitmeid kultuuri- ja spordisündmusi, mille lõppedes külastajad tihti koju ei kipu, vaid jäävad vaadet nautima. Samuti võtavad piirkonna külastajad tihti kaasa oma alkoholi ning vedelevast taarast saab hiljem kohalike murekoht. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles