Puust ja punaseks: Meistrite liiga naaseb, aga kus, milliste reeglite ja kellega?

Henry Lääne
, reporter
Copy
Meistrite liiga tiitlikaitsja on Liverpool, kuid hiljutine Inglismaa tšempion langes enne koroonakriisi algust play-off'i avaringis Madridi Atletico vastu.
Meistrite liiga tiitlikaitsja on Liverpool, kuid hiljutine Inglismaa tšempion langes enne koroonakriisi algust play-off'i avaringis Madridi Atletico vastu. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Sel reedel jätkub maailma tugevaim jalgpallisari Meistrite liiga play-off'i avaringi viimaste korduskohtumistega. Kui need matšid toimuvad Torinos, Manchesteris, Barcelonas ja Münchenis, siis veerandfinaalidest alates kolib karussell Portugali.

Koroonakriisi tõttu on Meistrite liiga lõpplahendus tavapärasest oluliselt erinev, kuid rasked ajad nõuavad teistsuguseid lahendusi. Praegu tuleb olla õnnelik, et tippvutt oma hooaega lõppenuks ei kuulutanud.

Lisaks Portugalis toimuvale miniturniirile on Meistrite liiga osas muudatusi veelgi. Näiteks võetakse kasutusele reeglite muudatused, millest olulisemad käivad penaltide löömise kohta. Aga kõigest järgemööda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles