Mihkel Kunnus: Kivisaare-jahi saak (15)

Mihkel Kunnus
, kolumnist
Copy
Mihkel Kunnus
Mihkel Kunnus Foto: Konstantin Sednev

Kui kadakajänkide prestiižkultuuris lahvatas hoogne rassismijaht, siis paisutas see kohaliku nõudluse siinse rassismi järele nii meeleheitlikuks, et viimases hädas kõlbas solidaarsuslintšimiseks isegi kohaliku mölaraadio saatejuht. Selles loos on palju inetut, aga vaatame head.

Näiteks Alari Kivisaar sai hädavajalikku tasakaalustavat tagasisidet. Tundub, et ta on hea ja prosotsiaalne inimene ning vallandamispetitsioon pidi tulema talle tõelise šokina. Miks ütlen, et ta tundub olevat hea ja prosotsiaalne? Aga sellepärast, et head ja prosotsiaalsed inimesed juhinduvad kogukondlikust tagasisidest. Nad teevad seda, mille eest neid kiidetakse. Ja Alari Kivisaar oli saanud oma tegevuse eest kohe väga palju ülivõrdelist tagasisidet.

Vikipeediast võib lugeda, et ta on tunnistatud üheksal korral ajakirja Nädal küsitluse põhjal parimaks meesraadiohääleks. Tema saade on valitud parimaks raadiosaateks kaheksal korral. Ta on valitud kolmel korral aasta meesraadiohääleks. Järjekordse suure tunnustuse sai ta käesoleva aasta mais.

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles