Politseinikku noaga vigastanud meest ootab kohus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jõhvis peab peagi astuma kohtu ette mees, kellel lasub süüdistus politseiniku noaga vigastamises, samuti koos kaaslasega sooritatud korteriröövis.

Eeluurimisel kogutud andmetel pani 29-aastane Maikel esimese kuritöö toime mullu 16. jaanuaril, kui tal tekkis Kiviõlis Viru tänaval asuvas korteris konflikt ametikohustusi täitnud Ida prefektuuri politseikonstaabliga. Maikel solvas esmalt politseinikku, seejärel haaras aga noa ja vigastas korrakaitsja kätt.

Mullu 11. aprilli õhtul sooritas Maikel uurimisandmetel uue kuriteo, kui tõmbas koos 29-aastase Antoniga pähe maksid ja mehed tungisid Kiviõlis Küttejõu tänaval asuvasse korterisse. Õhupüssi ja noaga relvastatud röövlid ähvardasid korteris viibinud meest ja naist ning röövisid neilt 100 eurot. Seejärel põgenesid kurjategijad sündmuskohalt.

Kohtueelse uurimise lõppedes said Maikel ja Anton süüdistuse nägu varjates sooritatud relvastatud röövis ning Maikel veel ka ametikohustusi täitnud korrakaitsja solvamises ja ründamises. Süüdimõistmisel ootab mehi kuni 15-aastane vangistus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles