Jurist leidis viisi puuküürnikust vabanemiseks (4)

Jekaterina Pavlova
Copy
Jurist Andrei Vesterinen
Jurist Andrei Vesterinen Foto: Erakogu

Vastutustundetu puuküürniku väljatõstmisele võib korteriomanik kulutada palju närve ja aega, Tallinna jurist Andrei Vesterinen väidab, et on leidnud seadusliku viisi, kuidas vabaneda võlgu jäänud üürnikust kõigest nelja tunniga. Oma sõnade kinnituseks on Vesterinen postitanud sotsiaalmeediasse video ühe sellise väidetava võlgniku väljatõstmisest.

2018. aasta detsembris andis tallinlanna oma kesklinna korteri üürile ühele naisele. Sõlmiti üürileping, mõni kuu toimis kõik ilusti ning üürnik tasus üüri ja korteri kommunaalarved. Aprillis lõpetas üürnik kommunaalarvete maksmise, seejärel üüri tasumise ning lõpuks korteriomaniku telefonikõnedele ja sõnumitele vastamise. Enamgi veel, omanikul ei õnnestunud ka korterisse pääseda.

Juuni lõpus kirjutas korteriomanik üürilepingu tühistamise avalduse, kuid üüriline keeldus ust avamast, et mitte allkirja anda. Veel ligi kuu aja vältel ei õnnestunud teda avalduse kätteandmiseks tabada. Juuli lõpus läks see siiski korda, kuid üürnik ei kiirustanud mugavast korterist välja kolima.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles