Tallinn ehitab 2,3 miljoniga Nõmme gümnaasiumile spordihoone

BNS
Copy
Veeriku kooli renoveeritud võimla avamine.
Veeriku kooli renoveeritud võimla avamine. Foto: Kristjan Teedema

Tallinna linnavaraamet kuulutas välja riigihanke Tallinna Nõmme gümnaasiumi spordihoone ehitaja leidmiseks; hanke eeldatav maksumus on 2,3 miljonit eurot.

Hanke eesmärgiks on ehitada Nõmme gümnaasiumi naaberkinnistule Tallinnas Nõmme linnaosas aadressil Põllu 68 spordihoone, abihoone ja nende juurde kuuluvad rajatised, selgub hanke alusdokumentidest.

Hoone peab olema parima võimaliku ehituspraktika kohaselt energiatõhusus- ja taastuvenergiatehnoloogiate lahendustega tehniliselt mõistlikult ehitatav hoone, mille energiaklass on A ja sisekliima klass II.

Ehituslikult on spordihoone kivimaterjalist segakonstruktsioon, kus kandvaks on betoonpostid ja osaliselt betoonplokkseinad. Katuslagi on liimpuittaladel ja kandvast profiilplekist, osaliselt ka raudbetoonpaneelidest. Soojustusmaterjaliks on mineraalvill ja fassaadikatteks puitlaudis. Hoone aknapinnad on lahendatud klaasfassaadidena. Fassaadis on dekoratiivelementidena liimpuitu ja komposiitplaadist katteid.

Spordihoone kõrvale rajatakse abihoonena õuekoristusvahendite hoiuruum, mis on planeeritud lamedakatuselise puitkonstruktsioonis mahuna. Abihoone fassaad on kaetud puitlaudise ja komposiitplaadiga, analoogselt spordihoonega.

Kinnistul on looduskaitsealuseid taimi ja kuklasepesi.

Hankelepingu eeldatav jõustumise aeg on 1. oktoobril ning see sõlmitakse 10 kuuks.

Pakkumusi saab esitada 7. septembri ennelõunani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles