Pakosta jätkab võrdõiguslikkuse volinikuna (1)

Meinhard Pulk
, reporter
Copy
Liisa Pakosta.
Liisa Pakosta. Foto: Konstantin Sednev

Sotsiaalminister Tanel Kiik nimetas järgmiseks viieks aastaks soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku ametikohale Liisa-Ly Pakosta. Voliniku konkursile esitati 12 kandidaati, kellest lõppvooru jõudis kolm. Uus ametiaeg algab 6. oktoobril.

«Liisa-Ly Pakosta on teinud tänuväärset ning olulist tööd võrdse kohtlemise ja soolise võrdõiguslikkuse edendamisel Eestis. Kuigi konkursile esitas oma kandidatuuri veel mitu tugevat kandidaati, tegin konkursikomisjoni paremusjärjestust arvesse võttes ja pärast kolme lõppvooru pääsenud kandidaadiga kohtumist ettepaneku voliniku ametis jätkata Liisa-Ly Pakostale,» ütles sotsiaalminister Tanel Kiik pressiteate vahendusel.

Teiseks ametiajaks tagasivalituna soovib volinik jätkata head koostööd Eesti inimeste võrdsete võimaluste nimel. «Meil on meeskonnana väga hea koostöö nii teiste riigiasutuste kui ka ettevõtjatega, kodanikuühenduste kui koolinoortega sidusama ja ühtehoidvama igapäeva nimel. On hea, et valitsus on võrdsuspõhiõiguste valdkonda oma otsustes arendanud ja hoidnud, sest see on lahutamatu osa Eesti inimeste turvalisusest. Võrduspõhiõiguste kindla tagatuse nimel tuleb iga päev sihid selged hoida,» ütles Pakosta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles