Tallinna avalike suhete direktor Ain Saarna lahkub ametikohalt

BNS
Copy
Ain Saarna
Ain Saarna Foto: Mihkel Maripuu

Mastaapsed ümberkorraldused Tallinna linnavõimu juures saavad jätku, kui ametist lahkub üle 15 aasta Tallinna avalike suhete direktori ametis olnud Ain Saarna.

Saarna sõnul kaob Tallinna linnavalitsuse juhtimisstruktuuri uuendamise käigus linna avalike suhete teenistus praegusel kujul ning uuenevad funktsioonid. «Uuenemiseks tuleb ruumi teha ja nii olen ma kokkuleppel linnapea Mihhail Kõlvartiga esitanud avalduse vabastada end avalike suhete juhi ametikohalt,» ütles Saarna teisipäeval BNS-ile. 

Ta tunnistas, et ligi kuusteist aastat Tallinna linna avalike suhete direktorina oli pööraselt huvitav aeg, vahel lausa tervistkahjustavalt huvitav. «Linnapead Tõnis Palts, Jüri Ratas, Edgar Savisaar, Taavi Aas ja Mihhail Kõlvart ning linnasekretär Toomas Sepp on inimesed, kellega koos töötamine on andnud väärtuslikku kogemust. Seda kogemust soovin ma edasi kanda ja edasi anda, jätkates tööd linnavalitsuse nõunikuna,» lisas Saarna. 

Kuni linna avalike suhete direktori ametisse nimetamiseni täidab alates 1. septembrist direktori ülesandeid linna avalike suhete teenistuse kommunikatsioonijuht Kirsti Ruul.

Ain Saarna nimetati avalike suhete direktori ametikohale alates 21. oktoobrist 2004 ja ta on töötanud linna avalike suhete direktorina üle 15 aasta.

Juuli alguses sai teatavaks, et alates 1992. aasta aprillist Tallinna linnasekretärina teenistuses olnud Toomas Sepp lahkub linnapea Mihhail Kõlvarti survel linna teenistusest 31. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles