Kadunud olnud naise poeg: ta on sõjaväelaslik naine (4)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Ida-Harju politseijaoskond, sotsiaalmeedia postitus: Käisime eile vaatamas, kuidas metsas üle nädala vastu pidanud proua Jevgenija end tunneb. Proua oli arusaadavalt veidi väsinud, kuid muidu hea tervise juures. Soovime kiiret kosumist ja jõudu!
 
Ida-Harju politseijaoskond, sotsiaalmeedia postitus: Käisime eile vaatamas, kuidas metsas üle nädala vastu pidanud proua Jevgenija end tunneb. Proua oli arusaadavalt veidi väsinud, kuid muidu hea tervise juures. Soovime kiiret kosumist ja jõudu!  Foto: Ida-Harju politseijaoskond

Üks amps mustikaid, teine suutäis pohli ja juba jõuangi metsatukka, kust enam tagasiteed läbi puude ei näe. Just siin Kuusalu vallas suure Peterburi maantee kõrval asuvas väikeses Liiapeksi külas sisenes 86-aastane Lasnamäel elav Jevgenija 14. augustil marjakorviga männimetsa, kuid eksis enda sõnul ära ning läbis tõelise ellujäämiskursuse: kaheksa päeva toitus ta vaid marjadest, jõi kastevett ning magas metsaraiesmikel.

«Oo, ljudi, nakonets-to!» (Oh, lõpuks ometi inimesed!) hüüatas Jevgenija, kui ­Aare Ind ja Katrin Varbola jooksid hommikukohvi lauast oma hoovis toika toel liikuva naise poole. «Viisime ta tuppa, mähkisime teki sisse, kontrollisin tema riideid, kummikud olid seest kuivad, samuti oli tal seljas paks aluspesu ja soe jope,» kirjeldas Ind järgnenut. Paari sõnul oli Jevgenija külmast ja katsumustest hoolimata terane. «Tema jutt oli selge, ta teadis oma nime ja et täna on 22. august, tema sünnipäev. Helistasin kohe 112 ja hakkasime talle herkuloputru keetma,» lisasid nad.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles