Põltsamaa vallas otsitakse 58-aastast Gennadit

BNS
Copy
Foto: PPA

Politsei palub abi, et selgitada välja 7. augustil Põltsamaa vallast Võisiku hooldekodust teadmata suunas lahkunud 58-aastase mehe asukoht.

Gennadi saabus Võisiku hooldekodusse 5. augustil ning kohe andis ta mõista, et kauaks ta sinna peatuma ei jää. 7. augusti hommikul lahkuski ta hooldekodust personalile sõna jätmata. Esialgu arvati, et ta naasis oma endisesse peatumispaika Tartu linnas, kuid et teda pole seal siiani nähtud, siis pöördus hooldekodu personal täna hommikul politsei poole.

Teada on, et Gennadil ei ole tuttavaid ja lähisugulasi, kelle juures aega veeta. Ka ei ole tal mobiiltelefoni.

Varem on ta samamoodi pikemaks ajaks ja ilma kellelegi ütlemata lahkunud oma Tartu linnas asuvast elukohast. Siis on ta leitud näiteks Tallinnast aega veetmas või Tartu peal uitamas. Praegu on teadmata, mis suunas ta läks, kuid arvestades tema rändavat loomust, võib ta olla ükskõik millises Eestimaa nurgas.

Politseinikud on praeguseks üle kontrollinud hooldekodu ümbruse ning Gennadi eelmise elukoha Tartus. Otsingud jätkuvad ning politsei palub ka avalikkuse abi. 

Gennadi on umbes 170 sentimeetrit pikk, tal on kiilanev pea, hallid vuntsid ning ta räägib vene keeles. Võisiku kodust lahkudes kandis ta tumedaid dressipükse ja punast dressipluusi. Kaasas oli tal kilekott ja kõrvaklapid.

Kui keegi on sellist meest näinud, siis palutakse tal sellest teatada Jõgevamaa piirkonnapolitseinik Ivo Saarelale, telefon 523 5097 või helistada hädaabinumbrile 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles