Kaks jõhkras tapmises kahtlustatavat on tabatud

Andres Einmann
Copy
Ilja Gaidalenko (vasakul) sai politsei kätte eile ja Maxim Vasilievi (keskel) tabasid korrakaitsjad 25. augustil. Roman Gluhovtšenkot (paremal) otsib politsei jätkuvalt taga.
Ilja Gaidalenko (vasakul) sai politsei kätte eile ja Maxim Vasilievi (keskel) tabasid korrakaitsjad 25. augustil. Roman Gluhovtšenkot (paremal) otsib politsei jätkuvalt taga. Foto: Foto: Põhja prefektuur

Politsei pidas esmaspäeval kinni mehe, keda kahtlustatakse jõhkras tapmises Tallinnas Läänemere teel, üht kahtlusalust otsitakse jätkuvalt.

Politsei sai kätte 34-aastase Ilja Gaidalenko. Ühe kahtlustatavatest, 30-aastase Maxim Vasilievi pidas politsei kinni 25. augustil.

Endiselt on veel tagaotsitav 32-aastane Roman Gluhovtšenko. Politsei palub kõigil, kes on teda näinud, sellest teada anda numbril 112.

«Asjaoludest ei ole hetkel menetluse huvides võimalik täpsemalt rääkida,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Marianne Ubaleht.

Politsei sai 22. augusti hommikul väljakutse Lasnamäele Läänemere teel asuvasse baari, kus oli puhkenud kaklus. Praegustel andmetel polnud tüli osapooled omavahel tuttavad. Konflikt eskaleerus tänaval, kus 26-aastast meest rünnati noaga. Ta sai raskelt viga ja suri hiljem haiglas.

Kakluse käigus said viga ka 31-aastane naine ja 39-aastane mees. Pärast esmaabi osutamist haiglas lubati nad kodusele ravile.

Politsei saabudes olid tapmises kahtlustatavad kolm meest sündmuskohalt lahkunud ning politsei tuvastas, et kuriteos on alust kahtlustada Maximi, Romani ja Iljad. Kolme mehe puhul on tegemist alaliste Eesti elanikega, kes on varem korduvalt kriminaalkorras karistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles