VIDEO ⟩ Autojuhi kummaline manööver oleks võinud lõppeda ränga õnnetusega (16)

Postimees
Copy
Jalgrattur üritab teha pilti teda ramminud autojuhist.
Jalgrattur üritab teha pilti teda ramminud autojuhist. Foto: Facebook/Kuvatõmmis

Pühapäeval tegi Tallinnas sõitnud maasturi juht ohtliku manöövri, mis oleks tee servas sõitnud jalgratturile äärepealt lõppenud traagilise õnnetusega. Vahejuhtum jäi auto pardakaamera salvestisele, mis avaldati Facebooki grupis EZ-дуны.

Videost on näha, kuidas Land Rover teeb jalgratturist möödudes äkilise manöövri paremale. Autojuht justkui üritab rammida ratturit, kes pääseb napilt ohtlikust olukorrast. Jalgrattur jõuab valgusfoori juures maasturile järele ja üritab autojuhti filmida, kuid maastur sõidab minema. 

Kuigi võiks arvata, et Land Roveri juhi kummalise manöövri põhjus on jalgratturi varasem liikluskäitumine, siis teisel Youtube'i videol on näha, et varem konflikte polnud.

Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelevalvekeskuse juht Hannes Kullamäe ütles Rus.Postimehele, et asjaolude selgitamiseks algatatakse menetlus ja kuulatakse üle kumbki osapool.  

«Autojuhi selline käitumine pole lubatav. Teel ei tohi tahtlikult tekitada ohtlikke olukordi, ka sõltumata sellest, mis põhjustas autojuhi sellise käitumise. Kui keegi märkab teel ohtlikku olukorda, palun teatage sellest numbrile 112, et me suudaksime kiiresti reageerida,» ütles Kullamäe.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles