Pirital algab Künnapuu tänava remont

BNS
Copy
Ummik Pirita teel. Pilt on illustratiivne.
Ummik Pirita teel. Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Tallinnas Pirital algab neljapäeval Künnapuu tänava taastusremont, mis läheb maksma 184 000 eurot. 

Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat selgitas, et taastusremondi käigus lammutatakse olemasoleva sõidutee ja mahasõitude katend ning uuendatakse Künnapuu tänava tee asfaltkate lõigus Saare tänava ja Kuslapuu tänava vahel.

«Vanad kaevupäised asendatakse uute ujuvate kaevupäistega ja tehakse haljastustöid. Samuti eemaldatakse vana künnis ja selle asemele rajatakse liikluskünnis, mis on vastupidavam ja tagab sujuvama liikumise,» sõnas Liinat.

Ta tõi esile, et tööde hulgas on peale tänava asfalteerimise ka kinnistutele mahasõitude asfalteerimine. «Teeremondi eesmärk on parandada liiklusohutust ja suurendada sõidumugavust,» selgitas Liinat.

Tööde lepinguline tähtaeg on 30. oktoober, kuid ehitaja lubab töödega ühele poole saada septembri lõpuks. Liiklus tänaval on remondi ajal avatud kohalikele elanikele ning pääste- ja jäätmeveoautodele. Parkimine tänaval on keelatud kella 8-st kuni kella 18-ni.

«Palume elanikel järgida ajutist liikluskorraldust ja liiklusmärke ning palume mõistvat suhtumist, sest teetööd tekitavad ajutist ebamugavust. Et töödega võimalikult kiiresti valmis saada, tehakse töid ka nädalavahetustel,» sedastas linnaosavanem.

Künnapuu tänava taastusremonditöid teeb Tee ja Tee OÜ Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel. Tööde lepinguline maksumus on 184 000 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles